Michel de Montaigne

"The art of dining well is no slight art, the pleasure not a slight pleasure"

Hürriyet Antalya Magazin’de SERASER FINE DINING RESTAURANT



Seraser Fine Dining Restaurant, 23 Ocak 2010 tarihli Hürriyet Antalya Magazin’de “Caz ve Piyano eşliğinde yemek keyfi” başlığı altında yer aldı.“Kaleiçi’ni dünyaya tanıtan Tuvana Hotel”in sahibi Aziz Tankut ile Genel Müdürü Nermin Sümer’i kriz ortamındaki yatırımlarıyla dikkat çektiğini vurgulayan Hürriyet Antalya Magazin dergisi’nden haberi hazırlayan İbrahim Laleli, Seraser Fine Dining Restaurant’ı ve Tuvana Hotel’i en ince ayrıntılarıyla tanıtarak, habere şöyle devam ediyor:Aziz Tankut Ve Nermin Sümer A’dan Z’ye her şeyini titizlikle hazırladıkları Seraser Fine Dining Restaurant’ı, Antalyalıların hizmetine sundu. Portakal ağaçları arasındaki eşsiz manzarası ve insan ruhuna hitap eden atmosferi ile dünyanın en önemli seyahat dergilerinden Cone Nast Traveller’da “Antalya’da kalınacak en iyi yer” olarak tatilcilere duyurulan Tuvana Hotel bünyesinde açılan restoranın temeli, 2006 yılında atıldı.
Dekorunu Hakan Külahçı’nın yaptığı restoranın mönüsü ünlü İngiliz “Chef de Cousine” David Shipman belirledi. Tabakları İngiliz Churchill, servisi Alman Hepp, kadehleri ise Paşabahçe’nin VIP ürünü olan F&D marka olan mekânın mutfağında gastronomi mezunu şefler yer alıyor. Genel Müdür Sümer, kriz ortamında burayı açmakla risk aldıklarının farkında olduklarını belirterek “Yine de Antalyalılara güveniyoruz. Burası bir gurme restoran. Her şeyini uzun süre düşünerek titizlikle hazırladık” diye belirtti.


Boğaziçi Üniversitesi mezunu Özgür Tankut’ un işletmeciliğini üstlendiği yerde haftanın bir günü kuyruklu piyano eşliğinde piyano dinletisi ve çeşitli grupların performansları yer alıyor. Fransa ve İtalya’nın yanı sıra, Brezilya, Avustralya ve Şili gibi ülkelerin seçme şarapları da dikkat çekici. Restoranın mönüsünde 10 adet tatlı çeşidi var. Dünyada ki tüm kaliteli otellerin mutlaka bir gurme restoranı olduğunu belirten Nermin Sümer, çıkış noktalarının ise “kendi gitmek istedikleri gibi bir mekan yaratmak” olduğunu söyledi. Antalya’ da birçok kaliteli restoran olduğunu vurgulayan Sümer, kendi restoranlarının bunlardan çok farklı olduğunun altını çizdi. Sümer, “Özel şaraplarımızın haricinde dünyanın birçok uluslar arası marka şarapları yer alıyor. Etlerimizi Ankara’ dan getiriyoruz., % 80 nemli ortamda 28 gün dinlendirilmiş etler. Deniz ürünlerinde de Osmanlı usulü mutfak teknikleri kullanılıyor” dedi.

Haberin devamında Tuvana Hotel’e özellikle yer veren İbrahim Laleli:

“Antalya’nın incisi Kaleiçi’nde misafirlerine 18.yy atmosferini 5 yıldız konforuyla sunan Tuvana Hotel, Osmanlı mimarisinin tüm incelikleri kullanılarak restore edilen 6 konaktan oluşuyor. Bugüne değin uluslar arası medya dünyasında birçok habere konu olan Tuvana, son olarak da tüm dünyada yayımlanan Conde Nast Traveller dergisinde “Antalya’ da kalınacak en iyi yer” olarak lanse edilmiş ayrıca Akdeniz Basın Vakfı’nın Akdeniz’deki en iyi butik otel ödülünü layık görülmüştür.

Dünyanın en iyi otellerinin yarıştığı Worl Luxury Hotel Awards 2010’a Türkiye’den aday gösterilen tek butik otel olan Tuvana, yur dışında da Antalya’nın adını en iyi şekilde duyuruyor. Tuvana Hotel ile birlikte Seraser de dünya mutfağından hazırladığı zengin mönüsüyle tanıtımda yerini aldı” diye belirterek haberi noktalıyor.

JCI 2010 devir teslim töreni Seraser Fine Dining Restaurant' ta gerçekleşti...

12 Ocak 2010 tarihinde, Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Federasyonu (JCI- Junior Chamber International) Antalya Şubesi 2010 yılı devir teslim töreninde Seraser Fine Dining Restaurant’ ta buluştu.

2009 yılı Başkanı Sn.Mustafa Uluğkay’ın başkanlığı Sn.Nuray Atsan’a devretmesinin ardından, senatörler, eski başkanlar, üyeler ve aday üyelerden oluşan misafirler Seraser’in leziz yemekleri ve Jazz Band’ ın unutulmaz melodileri eşliğinde coşkulu bir devir teslim töreni yaşadı.

Bizler de Seraser ailesi olarak Sn.Nuray Atsan’ a yeni görevinde başarılar diliyor, böylesine önemli bir törene ev sahipliği yapmış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.

Seraser'de BİLİM İLAÇ Akşam Yemeği

Seraser Fine Dining Restaurant sektörünün önde gelen isimlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

BİLİM İLAÇ Genel Müdür ve üst düzey yetkililerin geniş katılımıyla 09 Ocak 2010 tarihinde, 7 TUR’un organizasyonuyla düzenlenen akşam yemeğinde misafirler, Seraser’in leziz yemekleri ve Seraser Jazz Band’in muhteşem müzikleri eşliğinde muhteşem bir gece yaşadılar.

“Zaman yaşayıp tükettiklerimizin en kıymetlisi öyle yaşayın ki tadı damağınızda kalsın” felsefesiyle, kusursuz lezzetleri kaliteli servis anlayışıyla sunmayı ilke edinen Seraser Fine Dining Restaurant her zaman ki gibi misafirlerin övgü dolu iltifatlarını hak etmeyi başardı.

Gecenin sonunda BİLİM İLAÇ yöneticileri gerek organizasyonu düzenleyen 7 TUR’ a gerekse Seraser Fine Dining Restaurant’a sonsuz teşekkürlerini sundular…

Seraser'de Jazz tüm hızıyla devam ediyor

Seraser Fine Dining Restaurant, 2009 Kasım ayında başladığı Jazz Günlerine geniş katılımlarla devam ediyor.

Türkiye çapında markalaşmış olan vokal Burçin Ünal, Piyanist Savaş Arslan ve Kontrbasçı Bahtiyar Taş' a yeni grup üyeleri eklendi. Saksafon ve Flütte, 19 yıl İzmir Kent Orkestrası' nda Soprano Saksafon çalmış Bülent Taşpınarlı, davulda Galip Suduran'la muhteşem jazz müziklerine devam eden grup, repertuvarını günden güne daha da yenileyerek unutulmaz Jazz parçalarını dinleyenlerin beğenisine sunuyor.

 
> Add to Technorati Favorites