Michel de Montaigne

"The art of dining well is no slight art, the pleasure not a slight pleasure"

Seraser'de David Shipman Mönüsü - Hürriyet Seyahat

Antalya her sene olduğu gibi bu sene de tatilcilerin gözdesi... Mavi bayraklı plajları, eğlencede sınırların olmadığı gece hayatı ve damak tadına düşkünler için mükemmel bir tatil noktası Antalya... 5 Temmuz 2010 tarihli Hürriyet Seyahat de gezginlere tatilin başkentindeki en güzel noktaları tanıtıyor. Restoran konusunda, David Shipman tarafından hazırlanan menösüyle adını Türkiye'nin en önemli restoranları arasına yazdıran Seraser, ana referans ve gurme noktası olarak tatilcilerle paylaşılıyor.

Yönetim ekibimiz, Çırağan Kempinski Hotel'de düzenlenen gecede "Chain des Rotisseurs" üyeliğine kabul edildi...

Geçmişi ortaçağa uzanan, yıllar sonra 1950'de yeniden kurulan ve ortak ilgi alanı yemek sevgisi üzerine kurulu Chaine Des Rotisseurs, Türkiye'de de gerek konusunda uzman gerekse gastronomiye ilgi duyan kişileri biraraya getirip, yemek kültürü paylaşılırken dostlarla beraber güzel vakit geçirmenin değerini aşılıyor. Dünya'nın gastronomi anlamında en önemli kuruluşu olan Chain des Rotisseurs'a 05.06.2010'da Çırağan Sarayı'nda yapılan kabul töreninde, Tuvana Hotel müdürü Nermin Sümer, Seraser Fine Dining Restaurant sorumlusu Özgür Tankut, Seraser Fine Dining Restaurant Chef du Cuisine'i Gökhan Çatmaz Chain des Rotisseurs ailesine katılmanın gururunu yaşadılar...

Dünya Gazetesi'nde Seraser Restaurant ve Tuvana Hotel...

Akdeniz Reklamcılar Derneği kokteyli akabinde Seraser Restaurant' da geceye devam eden misafirler, Antalya'nın geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundular... Bu çok keyifli gecenin ardından, Dünya Gazetesi'nin değerli köşe yazarı, Koç Üniversitesi öğretim görevlisi Semih Yalman bey, "Marka ve Antalya" adı altında başlatılan yeni projeleri ve Seraser Restaurant'da paylaşılan düşünceleri, 14.05.2010 tarihinde yayınlanan Dünya Gazetesindeki köşesine taşıyor ve Antalya için ümitli olduğunun altını çiziyor.

Travel & Leisure - Kent Manzarası: Seraser Restaurant'ı Tadın!


Seraser Fine Dining Restaurant'a basının ilgisi gün geçtikçe daha da artıyor. Dünyaca ünlü Travel & Leisure dergisinin Mayıs ayındaki Türkiye yayınında Antalya, derginin kent manzarası bölümüne konuk oluyor. Dergide Seraser Restaurant için; "Kaleiçi'nde hizmet veren Tuvana Hotel, fine dining konseptiyle öne çıkan Seraser Restaurant'ı açtı. Ambiansın harika olduğu bu noktada, lezzetler is oldukça iddialı" yorumu yapılıyor...

Seraser Restaurant'da Posta Gecesi...

Türkiye'nin tirajı en yüksek gazetesi Posta, iş partnerlerini Seraser Fine Dining Restaurant'da verilen davette ağırladı. Bu şölende bulunmaktan duydukları mutluluğu ve gastronomi alanındaki beğenilerini bizlerle paylaşan misafirlerimize yine en mükemmeli sunmaya çalıştık...

Seraser Fine Dining Restaurant Ferring Nvsa'nın da Tercihi...

İsviçre merkezli ilaç devi Ferring Nvsa, yönetim kadrosunu Seraser Fine Dining Restaurant'da verilen akşam yemeğinde biraraya getirdi. Rakı kokteylleri sunumu ile başlayan yemek, dünya mutfağının önde gelen spesiyallerinin, hazzı en üst noktaya taşıyan şarap eşleştirmeleri ile misafirlerimize sunuldu. Seraser Restaurant ekibi olarak, Ferring Nvsa tarafından tercih edilmenin gururunu yaşıyoruz...

Actavis Yöneticileri Seraser'de Buluştu...

Sağlık hizmetleri alanında hizmet veren, İzlanda merkezli Actavis şirketinin yöneticileri Seraser'de buluştu... Geceye renk katan katılımcılar, Seraser'in sunumdan ve atmosferinden çok etkilendiklerini belirttiler. Sübye Seraser, Bonfser ve Dilly's chocolate truffle cake sunumunun yapıldığı gecede, misafirlerin yemeklere ve restoranımıza gösterdikleri ilgi, bizi çok mutlu etti...
 
> Add to Technorati Favorites