Öztuzsuz, Seraser'in inovatif sunumu olan rakı kokteyllerinden ve Yeditepe Üniversitesi mezunu şeflerinden de övgüyle bahsediyor. Sabah Gazetesi etlerin 28 gün dinlendirilerek özel klimatizasyon aşamasından sonra sunulduğu Seraser Restaurant'ın internet üzerinde yoğunlaşılan interaktif reklam anlayışını ise "yeni nesil pazarlama" olarak detaylandırdı.
Bir Kaleiçi Markası SERASER - Sabah Gazetesi
Posted by
Seraser Restaurant
Öztuzsuz, Seraser'in inovatif sunumu olan rakı kokteyllerinden ve Yeditepe Üniversitesi mezunu şeflerinden de övgüyle bahsediyor. Sabah Gazetesi etlerin 28 gün dinlendirilerek özel klimatizasyon aşamasından sonra sunulduğu Seraser Restaurant'ın internet üzerinde yoğunlaşılan interaktif reklam anlayışını ise "yeni nesil pazarlama" olarak detaylandırdı.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment