Michel de Montaigne

"The art of dining well is no slight art, the pleasure not a slight pleasure"

Bir Kaleiçi Markası SERASER - Sabah Gazetesi

Sabah Gazetesi 25 Kasım 2009 tarihli Akdeniz'in markaları bölümünde, Seraser Fine Dining Restaurant'e yer verdi. Sabah gazetesi Seraser'i sadece Antalya'da değil, tüm Türkiye'de lezzetin adresi olmaya aday bir nokta olarak lanse etti. Seraser Restaurant'ın ince detayların özenle biraraya getirilmesi sonucu oluşmuş bir gurme noktası olduğunu okuyucularıyla paylaşan Talat Öztuzsuz, Seraser'in inovatif sunumu olan rakı kokteyllerinden ve Yeditepe Üniversitesi mezunu şeflerinden de övgüyle bahsediyor. Sabah Gazetesi etlerin 28 gün dinlendirilerek özel klimatizasyon aşamasından sonra sunulduğu Seraser Restaurant'ın internet üzerinde yoğunlaşılan interaktif reklam anlayışını ise "yeni nesil pazarlama" olarak detaylandırdı.

0 comments:

Post a Comment

 
> Add to Technorati Favorites