Michel de Montaigne

"The art of dining well is no slight art, the pleasure not a slight pleasure"

Boğaziçi Üniversitesi Dergisi Seraser Fine Dining Restaurant'ı sayfalarına taşıdı...

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) tarafından her ay çıkartılan ve bütün Boğaziçi Üniversitesi mezunlarına gönderilen derginin camiadan haberler bölümünde bu ay Seraser Fine Dining Restaurant vardı. 2009 mezunlarından Özgür Tankut'un işletmeciliğini üstlendiği restoran, Türkiye çapında da adını duyurmaya devam ediyor.

Dergi, Seraser Restaurant'ı Boğaziçi camiasına şu sözlerler duyurdu:

BÜ İşletme Lisans mezunu olan Özgür Tankut 09’ Antalya’nın Kaleiçi bölgesinde, Seraser Fine Dining Restaurant’ı kurdu ve işletmenin yönetimini üstlendi. Dekorasyonundan, çatal bıçağına kadar ince bir titizlikle hazırlanan restoran, Antalya’nın da ilk Fine Dine restoranı olma özelliğini taşıyor. Yeditepe üniversitesi gastronomi mezunu şefler tarafından oluşturulan ekip, dünya mutfağının önde gelen tatlarını restoranın değerli misafirleri ile buluşturuyor. Pazartesi hariç her gün saat 12:00 ile 01:00 arası açık olan Seraser Fine Dining Restaurant’ da BÜMED üyeleri için %10 indirim uygulanıyor. Mekânın sloganı ise ilgi çekici; Zaman yaşayıp tükettiklerimizin en kıymetlisi… Öyle yaşayın ki “Tadı damağınızda kalsın”

0 comments:

Post a Comment

 
> Add to Technorati Favorites