Michel de Montaigne

"The art of dining well is no slight art, the pleasure not a slight pleasure"

Antalya Ekspress - "Seraser Restaurant Antalya'ya değer kazandırdı"


22 Ağustos'ta ziyaretimize gelen Antalya Ekspress gazetesi yöneticileri, 25 Ağustos 2009'da Antalya Tuvana Hotel'e, gazetenin iş dünyası bölümünde tam bir sayfa ayırdılar. Tankut Turizm Ticaret Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Tankut ile yapılan söyleşiyi, okurlarıyla paylaşan Ekspress gazetesi Seraser Restaurant'ı Antalya turizmine olan bir katkı olarak lanse etti. Aziz Tankut Seraser Restaurant ile ilgili "Yıllardır hayalini kurduğum çok özel bir projeydi. Hizmete sunmaktan da Antalya adına övünç duyuyorum. Seraser, kapalı ve açık olmak üzere iki alandan oluşuyor. Kapalı alan 60 misafiri, açık alan ise 80 misafiri ağırlıyor. Mönüler, 7 tepe Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğretim Üyesi David Shipman tarafından hazırlanıyor ve Dünya Mutfağından örnekler sunuluyor" dedi.


0 comments:

Post a Comment

 
> Add to Technorati Favorites