Seraser restaurant en iyisine ulaşma konusunda iddialı... Misafirlerine, Antalya'da başka hiç bir yerde yaşayamacakları bir tecrübe sunmak için kolları sıvayan Seraser Restaurant ekibi, et konusundaki çözümü Ankara'da buldu. Etleri "dry-ageing" sitemi ile 28 gün özel dolaplarda iklim koşulları sabit tutularak dinlendirilen Seraser Restaurant, bu konuda da farklılığı ile misafirlerini oldukça şaşırtıyor.
İşletme müdürümüz Özgür Tankut konuyla ilgili olarak şunları söyledi;
Antalya'daki bütün kasapları denedikten sonra, istediğimiz seviyeye ulaşamadığımızı gördük ve konuyu geliştirmek için Amerika'dan geitirilen "dry-ageing" siteminden, Seraser Restaurant olarak yararlanmaya karar verdik. Etin tat ve dokusundaki farklılığı yakalayarak Antalya'da bir ilke daha imza atmaktan dolayı mutluyuz.
0 comments:
Post a Comment