Michel de Montaigne

"The art of dining well is no slight art, the pleasure not a slight pleasure"

Seraser Restaurant Etlerini Ankara'dan getirtiyor...


Seraser restaurant en iyisine ulaşma konusunda iddialı... Misafirlerine, Antalya'da başka hiç bir yerde yaşayamacakları bir tecrübe sunmak için kolları sıvayan Seraser Restaurant ekibi, et konusundaki çözümü Ankara'da buldu. Etleri "dry-ageing" sitemi ile 28 gün özel dolaplarda iklim koşulları sabit tutularak dinlendirilen Seraser Restaurant, bu konuda da farklılığı ile misafirlerini oldukça şaşırtıyor.
İşletme müdürümüz Özgür Tankut konuyla ilgili olarak şunları söyledi;
Antalya'daki bütün kasapları denedikten sonra, istediğimiz seviyeye ulaşamadığımızı gördük ve konuyu geliştirmek için Amerika'dan geitirilen "dry-ageing" siteminden, Seraser Restaurant olarak yararlanmaya karar verdik. Etin tat ve dokusundaki farklılığı yakalayarak Antalya'da bir ilke daha imza atmaktan dolayı mutluyuz.

0 comments:

Post a Comment

 
> Add to Technorati Favorites