Michel de Montaigne

"The art of dining well is no slight art, the pleasure not a slight pleasure"

Seraser Restaurant Food & Travel' da...


Seraser Fine Dining Restaurant basında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Yemek ve gezi konusunu bünyesinde uzman bir şekilde harmanlayıp, gurme seçenekleriyle tatilcileri yönlendirme konusunda çok önemli bir yere sahip olan Food & Travel dergisi, eylül sayısında Seraser Restaurant'ı sayfalarına taşıyor.


Food & Travel' da çıkan haber şu şekilde;



Adını kaftanlarda kullanılan altın ve gümüş sırma işlemeli bir kumaş türünden alan Seraser, Antalya Kaleiçi'nde altı konaktan oluşan Tuvana Hotel'in De Luxe konağının avlusunda yer alıyor. Menüsünü Executive Şef David Shipman ile Ekmek Bir Turkudur ve Küçük Tabaklar Büyük Tatlar kitaplarının yazarı Dilistan Shipman'ın hazırladığı restoranda dünya mutfaklarından örnekler tadılabiliyor. Beef wellington (ev yapımı milföy hamuruna sarılı bonfile) ve moules mariniere (Fransız Provans usulü beyaz şarapla pişirilmiş midye) en dikkat çekici yemekler. Mutfak ekibi, İstanbul Yeditepe Üniversitesi Gastronomi bölümü mezunlarından olulan restoranda sunulan tüm ekmekler, çikolatalar, dondurmalar, pasta ve milföyler ev yapımı. Etler de kuru dinlendirmekuru dinlendirme yöntemiyle bekletildikten sonra hazırlanıyor. Ayrıca yemeğinize haftada birkaç kez piyano eşliğinde canlı müzik performansı eşlik ediyor. Saat 12.00'den gece yarısına kadar açık restoran, pazartesi günleri hizmet vermiyor. Restoranda ana yemek, tatlı ve iki kadeh şarap için ödeyeceğiniz ortalam fiyat kişi başı 95 TL.


Food & Travel, Eylül

0 comments:

Post a Comment

 
> Add to Technorati Favorites