Michel de Montaigne

"The art of dining well is no slight art, the pleasure not a slight pleasure"

Food in Life - Seraser Restaurant



Tuvana Otel bünyesinde, menüsünden dekorasyonuna, sofrasında kullanılacak peçetesinden tabak-çatalına kadar bir nakış işlercesine özenle ve titizlikle üzerinde çalışılan SERASER fine-dining restaurant, kapılarını misafirlerine açtığında Antalya’da bir ilk olacağı konusunda iddialı. Çok yakında misafirlerini kabul etmeye başlayacak olan restaurantın kulağa çok hoş gelen “Seraser” ismi, çözgüsünde ipek, atkısında altın alaşımlı gümüş veya doğrudan doğruya gümüş tel kullanılarak dokunan kumaş anlamına geliyor. Adı gibi özenle işlenen genel konsept içinde menü çok büyük titizlikle, David ve Dilistan Shipman’ın danışmanlığı altında hazırlandı.

Menüsünde çeşitliliğe ve kaliteye önem verilen SERASER Restaurant’ın yemeklerinde kullandıkları her bir malzeme, bu konuda eğitim almış exucutive şef Gökhan Çatmaz ve beraberindeki ekip tarafından üretiliyor ve hammaddeleri kendi elleriyle titizlikle seçip satın alıyorlar. Felsefelerinin “müşteriye hizmet etmek değil, misafir ağırlamak” olduğunu söyleyen Seraser Restaurant ve Tuvana Otel'in sahibi Aziz Tankut, hayal ettikleri restaurantı oluşturmaya çalıştıklarını belirtiyorlar. Aziz Tankut; Tuvana Otel genel müdürü Nermin Sümer, Seraser Restaurant yöneticisi Özgür Tankut ve kalifiye elemanlarından oluşan ekipleriyle birlikte misafirlerine hoş vakitler geçirtmek ve ayrıcalıklı lezzetler sunmak için hazır olduklarını vurguluyorlar.

Food in Life - http://www.foodinlife.com.tr/phoe2.php?i=4535

0 comments:

Post a Comment

 
> Add to Technorati Favorites