Michel de Montaigne

"The art of dining well is no slight art, the pleasure not a slight pleasure"

Chaîne des Rôtisseurs akşam yemeği Seraser Fine Dining Restaurant'ta düzenlendi

20 Mart 2010 tarihinde Seraser Fine Dining Restaurant'ta gerçekleştirilen Chaîne des Rôtisseurs akşam yemeğine çok sayıda seçkin davetlinin yanı sıra Chaîne des Rôtisseurs Derneği Türkiye Başkanı Sn.Muhammed Hammam ve Antalya Başkanı Sn.Atok İlhan'da katıldı. Yemek başlamadan önce konuşma yapan İlhan , açılmasından bu yana sadece 4 ay geçmesine rağmen, Antalya'nın yeni yıldızı olarak nitelendirdiği Seraser için "Seraser yine Şaheser" yorumunu yaptı.
Yemeklerin yapımında emeğini ve tecrübelerini esirgemeyen Seraser Restaurant mutfak danışmanı Sn.David Shipman ve yine özellikle Seraser'in ev yapımı ekmekleri konusunda ki danışmanı Sn.Dilistan Shipman tüm yemek boyunca mutfaktan ayrılmayarak, Seraser Mutfak şefi Gökhan Çatmaz ve ekibinin de gayretli çabaları eşliğinde misafirlere unutulmaz lezzetler sundular.
Tüm yemeklerin ayrı şaraplarla eşleştirildiği yemek sonrasında konuşma yapan Sn.Muhammed Hammam " Bundan sonra gerçekleştirilecek yemekler için diğer şeflerin bir hayli fazla çaba göstermesi gerekecek" diyerek yemeklerden, yemeklerin sunumundan, yemek ve şarap eşleşmesinden ve Seraser'in ambiyansından ne kadar etkilendiğini dile getirdi.

0 comments:

Post a Comment

 
> Add to Technorati Favorites