Michel de Montaigne

"The art of dining well is no slight art, the pleasure not a slight pleasure"

GM Dergisi "Rekabet Kaliteyi arttırır"


GM dergisi 34.sayısında Tuvana Hotel Genel Müdürü Nermin Sümer ile Seraser Fine Dining Restaurant hakkında yapılan bir röpotaja yer verdi.
Röportajda sorulan “ Kaleiçi işletmeleri arasında ilişkiler nasıl” sorusuna verdiği yanıt ile röportajın başlığını oluşturan Sümer’in “Rekabet kaliteyi arttırır” açıklamasıyla Kaleiçi’ni gökkuşağına benzeterek, farklı renklerden oluşan bir gökkuşağı gibi Kaleiçi’nde de konsepti ve müşteri profili farklı pek çok işletmenin yer aldığını sözlerine ekleyen Sümer “ Biz yeni bir işletme açıldığında memnun oluyoruz çünkü rekabet kaliteyi arttırır “ diyerek açıklamalarına devam etti.
Fine Dining Restaurant açmanın riskli taraflarına da değinerek: “Evet, fine dining restaurant açmak çok büyük bir riskti. Ama biz hem kendimize hem de Antalya’ da yaşayanlara güvenerek yola çıktık. Antalya’da gerçekleşen yatırımlara baktığımızda, çoğunluğu talepler sonucunda meydana gelmiş yatırımlar. Seraser Restaurant olarak biz bu düzeni yıktık ve arz ederek talep yarattık. “ dedi. Ayrıca sözlerine, “ Bir de Seraser Fine Dining Restaurant olarak –Zaman yaşayıp tükettiklerimizin en kıymetlisi, öyle yaşayın ki tadı damağınızda kalsın- felsefesini savunuyoruz. Biz burada misafirlerimizin sadece damak tadına değil beş duyu organına hitap ediyoruz. Misafirlerimiz Seraser’ in muhteşem atmosferinde leziz yemeklerin tadına bakarken onlara Jazz müziğinin büyülü ritimleri eşlik ediyor” diye belirtti.
Röportajın bir bölümünde Tuvana Hotel’e de değinen Sümer “Tuvana Hotel 6 konaktan oluşuyor ve 46 oda bulunuyor. Konaklardaki misafirler, bir diğer konaktaki misafirleri göremediği için mahremiyet alanları sağlanmış oluyor. Büyük çoğunluğu İngiltere başta olmak üzere Amerika, Belçika ve Fransa’dan gelen misafirlerimizi ağırlıyoruz. Otel mutfağımız ise tamamen Türk yemeklerinden oluşuyor” şeklinde açıkladı.


0 comments:

Post a Comment

 
> Add to Technorati Favorites