Michel de Montaigne

"The art of dining well is no slight art, the pleasure not a slight pleasure"

Seraser'in "Profiterol"u Star Gazetesi'nde

Size şimdi profiterol desek kim bilir aklınızdan neler geçer. Bu tatlının adını duymak bile mutlu olmaya yetiyor. Söylenenlere göre bu lezzetin tarifini Fransa’da yaşayan aşçı Avice oluşturmuş, Antoine Careme ise hamurunun reçetesini geliştirilmiş.

Seraser Restaurant'da hamuru özel olarak hazırlanan ve kremasında mango püresi kullanılan bu leziz profiterol Star Gazetesi’nin 27 Şubat 2010 tarihli Cumartesi ekine konu oldu ve Türkiye'de verilen referanslar arasında yer aldı. Her ne kadar haberde Seraser’in bulunduğu yer İstanbul olarak hatalı yazılmış olsa da bilinmelidir ki Seraser Fine Dining Restaurant Antalya’dadır…(şimdilik!)

0 comments:

Post a Comment

 
> Add to Technorati Favorites